Nyolcadik évadját kezdi május végén a Top Maraton Mountain Bike sorozat. A négy állomásból – a hagyományoknak megfelelően – kettő a Bükkben, egy-egy pedig a Pilisben és a Mátrában kerül megrendezésre. Visegrádon, a Dunakanyarban lesz a második állomás, mely legnagyobb folyónk legszebb kanyarulatának látképével várja a versenyzőket és a szurkolókat.

A XIII. DUNA MARATON NEMZETKÖZI VERSENY

A résztvevők elit (igazolt) és hobby (szabadidő-sportoló) kategóriákban 12 korcsoportban, három távon (35 km, 65 km, 100 km) versenyeznek.

A Duna-parti rajt-cél területen kívül a versenyzők áthaladnak Visegrád, Pilisszentlászló, Pilisszentkereszt, Pilisszentlélek, Pilismarót, Dobogókő központján. Az 1600 fős mezőnyt több ezer néző biztatja a verseny útvonalán lévő településeken és a fesztiválközpontban.

DIÁKKUPA, ORSZÁGOS GYEREKVERSENY

Amíg a Duna Maraton résztvevői a pályán tekernek, addig a versenyközpontban a nézők, szülők, hozzátartozók és természetesen a gyerekek szórakoztatására rendezzük meg az Országos Diákkupa futamot.

A versenyen 4 korcsoportban 6 és 14 év közötti gyerekek küzdenek egymással.

A körpályát a Fesztivál központban oly módon jelöljük ki, hogy a nézők számára látványos és jól követhető legyen.

A diákversenyt a műsorvezető végig közvetíti, az izgalmas pillanatok a fesztivál óriáskivetítőjén folyamatosan láthatók.

NEVEZNI LEHET az odinsport.eu oldalon.

Tovább a verseny honlapjára!